Βραβείο Αριστείας Νέου Ουρολόγου 2013

Το ΙΜΟΠ, ως γνωστό, θεσμοθέτησε για πρώτη φορά φέτος το Βραβείο Αριστείας Νέου Ουρολόγου, με στόχο την αναγνώριση του επιστημονικού μόχθου των νέων Ελλήνων Ουρολόγων. Την προκήρυξη τίμησαν εννιά (9) εξαιρετικοί νέοι επιστήμονες, καταδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των νέων συναδέλφων.

Η τριμελής επιτροπή εξέτασε τις υποψηφιότητες και με βάση τα κριτήρια αποφάσισε να αποδώσει το βραβείο μεταξύ αυτών που αρίστευσαν στις εξετάσεις για τη λήψη του τίτλου FEBU.  Μεταξύ των αριστούχων, κατέληξε σε αυτόν που έχει το σημαντικότερο έργο σύμφωνα με το βιογραφικό του. Στηριζόμενη στα παραπάνω, η επιτροπή, αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας κ. Γ. Μουτζούρη (εκπρόσωπος της ΕΟΕ), τον Αντιπρόεδρο της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Ι. Βακαλόπουλο (εκπρόσωπος της ΟΥEΒΕ), και τον κ. Κ. Χατζημουρατίδη (εκπρόσωπος του ΙΜΟΠ) αποφάσισε την απονομή του βραβείου στον Ουρολόγο

ΣΤΑΥΡΟ ΤΥΡΙΤΖΗ

Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ για να καλύψει έξοδα της μετεκπαίδευσής του σε κέντρο της ημεδαπής (εξαιρουμένου του κέντρου όπου εκπαιδεύτηκε) ή αλλοδαπής που θα επιλέξει. Η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου του συνεδρίου της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2013.

Το ΙΜΟΠ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον τιμώμενο, καθώς και τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη της Επιτροπής για την κρίση τους.

 

Για το Δ.Σ. του ΙΜΟΠ

 

Δημήτρης Χατζηχρήστου

Καθηγητής Ουρολογίας Α.Π.Θ.